Sistematik Kelam Konu Özeti

Etiketler :
İlahiyat lisans Tamamlama 1. Sınıf 1.Dönem Ders Özetleri aşağıda yer alan derslerden ilitam kitaplarından yararlanarak özetleme yapılmıştır. Özetleme işleminde Ankara İlitam'ın uzaktan eğitim yayınları esas alınmıştır. öğrencilerimize faydalı olması amacıyla burada yayınlanmıştır. indirmek için tıklayınız...

2 yorum:

  1. sevda gazi19 Mayıs, 2014

    ben ankara ilitam 3. sınıftayım...sınavlar yaklaşıyor malum...zaman bulamıyorruz calışmaya sizin özetleri indirdim osmanlıca vardı benmi görmedim acaba..bundanda ziyade kitaplara bakmaya zamanım hele dersleri dinlemek hakgetire zaten...bu özetler calışşsam yeterli olurmu acaba..gecensene böyle calışıp gecen varmıdır..ama teşekkürler güzel bi calışma olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Osmanlıca özetlerimiz yoktur. Bunların yerine ebced ve transkripsiyon ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Diğer özetlerimizi kullanarak çalışmanız halinde epey bilgi sahibi olabilirsiniz.kitaplardan çalışmak da sizin tercihiniz.özet denilen yazılar öyle kısa özetler değildir.özetlerimiz sayesinde pek çok arkadasımız rahatlıkla yüksek notlar almayı başarmıştır. Özetler kitabın kelime kelime okunmuş ve çok kapsamlı bir özeti çıkarılmış bir çalışmadır.

      Sil

Fayda vermeyen ilimden Allah'a sığınırım. “Allah'ım; bana öğrettiklerinle beni faydalandır, bana fayda sağlayacak ilimleri öğret ve ilmimi ziyadeleştir."

İlim; amel etmek ve başkalarıyla paylaşmak içindir. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olur inşallah. Dua eder, dualarınızı beklerim...

Aşağıdaki Yazılar İlginizi Çekebilir!!!

En Çok Okunan Yazılar